tag:blogger.com,1999:blog-2633070735455730360.post3179143838888402912..comments2023-10-16T11:45:41.435+03:00Comments on Coffee and Chocolate: Витлеемски хлябТаняhttp://www.blogger.com/profile/18327329378898710576noreply@blogger.comBlogger30125tag:blogger.com,1999:blog-2633070735455730360.post-60750418208771246432014-06-27T11:21:25.054+03:002014-06-27T11:21:25.054+03:00Благодаря Таня!Благодаря Таня!veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2633070735455730360.post-58993068682390160382014-06-27T11:06:31.561+03:002014-06-27T11:06:31.561+03:00Ами, Веси, това си е квас. Използвай го за направа...Ами, Веси, това си е квас. Използвай го за направата на питки или кифлички или пък домашен хляб с билки. Хубав ден!Таняhttps://www.blogger.com/profile/18327329378898710576noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2633070735455730360.post-84917121426809537942014-06-26T10:31:22.930+03:002014-06-26T10:31:22.930+03:00Аз пък се оказа че съм го правила преди години и н...Аз пък се оказа че съм го правила преди години и не знаех, че се прави само веднъж, не ме предупредиха, после видях, че пише в рецептата, както и се оказа че никой не го иска, предлагах на сто човека, какво да правя сега с останалите 3 части не знам...?!?veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2633070735455730360.post-85893251078687129122014-06-05T19:43:51.819+03:002014-06-05T19:43:51.819+03:00Здравейте на всички,а може ли да се приготви по-ве...Здравейте на всички,а може ли да се приготви по-вече от един път,сега го приготвям,но не съм сигурна,че преди десетина година не съм го правила.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2633070735455730360.post-24732419693477519992014-05-25T12:47:47.066+03:002014-05-25T12:47:47.066+03:00Аз също имам за раздаване, от Пловдив съм!Аз също имам за раздаване, от Пловдив съм!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11691233645634597266noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2633070735455730360.post-72847763899158802302014-05-20T11:29:52.974+03:002014-05-20T11:29:52.974+03:00Забравих да кажа,че съм от Пловдив.Забравих да кажа,че съм от Пловдив.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07629544979497739959noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2633070735455730360.post-78838897729530191512014-05-19T18:18:59.087+03:002014-05-19T18:18:59.087+03:00Здравейте,аз днес започвам да правя хляба и в петъ...Здравейте,аз днес започвам да правя хляба и в петък 23.05.2014 г.имам за раздаване квас,който има желание да пише за подробности тук.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07629544979497739959noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2633070735455730360.post-81749352218460534192014-05-19T12:02:03.612+03:002014-05-19T12:02:03.612+03:00Може сами да започнете от днес ( задължително е да...Може сами да започнете от днес ( задължително е да е в понеделник) да прибавяте продукти и така сами да си направите квас, който след това да раздадете. Все пак не мисля, че има нещо лошо в това човек сам да си направи квас, нали рецептата все от някъде е тръгнала. Поне аз бих постъпила по този начин, ако като вас не мога да си намеря квас, а искам да направя хляба. За мен по важно е посланието, което носи и желанието, което си пожелава човека, който ще го пече. Дано да съм ви била полезна. Хубав ден!Таняhttps://www.blogger.com/profile/18327329378898710576noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2633070735455730360.post-38140396408127282014-05-19T11:49:28.045+03:002014-05-19T11:49:28.045+03:00Здравейте! Аз съм от Пловдив и скоро разбрах за то...Здравейте! Аз съм от Пловдив и скоро разбрах за този хляб. Имам страхотно желание да направя хляба, но нямам представа от къде да си намеря квас. Някакви предложения? <br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2633070735455730360.post-69724216370454798302014-05-04T20:31:31.277+03:002014-05-04T20:31:31.277+03:00blagodarq TANQblagodarq TANQAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2633070735455730360.post-12462380520308357912014-05-02T13:14:55.661+03:002014-05-02T13:14:55.661+03:00Здравейте! Хубаво е да се започне в понеделник. Ма...Здравейте! Хубаво е да се започне в понеделник. Малко по нагоре в коментарите съм дала линк с повече информация. Успех и прекрасен ден!Таняhttps://www.blogger.com/profile/18327329378898710576noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2633070735455730360.post-6260566254258757902014-05-02T13:12:53.914+03:002014-05-02T13:12:53.914+03:00Zdraveite :) i az sum gotova s moq kvas, koito ima...Zdraveite :) i az sum gotova s moq kvas, koito ima jelanie imam 3 porcii za razdavane :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11305493545156362682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2633070735455730360.post-51235843487400993962014-05-02T08:32:19.684+03:002014-05-02T08:32:19.684+03:00Може ли да започна с добавянето на съставките от в...Може ли да започна с добавянето на съставките от вторник.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2633070735455730360.post-26839154953215465142014-05-01T13:23:18.179+03:002014-05-01T13:23:18.179+03:00Здравей, Анонимен! Ще ти кажа какво аз бих направи...Здравей, Анонимен! Ще ти кажа какво аз бих направила в този случай- от едната част от кваса бих направила хляба, а от частта, която остава бих опекла нещо друго. Все пак това е все едно да сложиш мая в тестото. Успех и весели майски празници. Таняhttps://www.blogger.com/profile/18327329378898710576noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2633070735455730360.post-3253570986731910532014-04-30T19:39:36.876+03:002014-04-30T19:39:36.876+03:00Ako niama na koko da go razdam Ako niama na koko da go razdam Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2633070735455730360.post-13258463982994252472014-04-30T17:20:25.729+03:002014-04-30T17:20:25.729+03:00Таня, благодаря ти за бързия отговор!Много искам в...Таня, благодаря ти за бързия отговор!Много искам всичко да е както трябва затова се чудех как да постъпя.<br />Желая на всички весели празници!Бъдете здрави и щастливи!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02595648196190500886noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2633070735455730360.post-68332247533859911972014-04-30T16:26:09.559+03:002014-04-30T16:26:09.559+03:00Здравей, Сабина. Добавянето на продуктите наистина...Здравей, Сабина. Добавянето на продуктите наистина започва в понеделник. Според мен ако я държиш на стайна Т няма да има проблем. Виж тази статия.http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=3951699<br />Надявам се да съм била полезна. Успех и прекрасни празници ти желая!Таняhttps://www.blogger.com/profile/18327329378898710576noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2633070735455730360.post-80618598225169971102014-04-30T16:06:25.197+03:002014-04-30T16:06:25.197+03:00Здравейте!Днес е сряда и ми дадоха закваската.Не з...Здравейте!Днес е сряда и ми дадоха закваската.Не знам кога да започна добавянето на продуктите.Останах с впечатление ,че трябва задължително да е в понеделник.Дали закваската ще се развали ако я държа 4 дена?<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02595648196190500886noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2633070735455730360.post-17139199895557547812014-04-28T16:07:27.664+03:002014-04-28T16:07:27.664+03:00Здравей, Анонимен! Поверието за приготвянето на то...Здравей, Анонимен! Поверието за приготвянето на този хляб гласи, че той се приготвя само веднъж в живота и носи здраве и щастие на цялото семейство. Поне аз така съм чела и на листа с инструкциите, който получих заедно с кваса, така пишеше. Поздрави!Таняhttps://www.blogger.com/profile/18327329378898710576noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2633070735455730360.post-15941477159289424792014-04-28T14:11:40.551+03:002014-04-28T14:11:40.551+03:00След като е толкова вкусен, защо не може да се при...След като е толкова вкусен, защо не може да се приготвя често?<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2633070735455730360.post-41454306107090421772014-04-22T21:32:26.545+03:002014-04-22T21:32:26.545+03:00Тази вечер го изпекох. Но много трудно намерих на ...Тази вечер го изпекох. Но много трудно намерих на кого да раздам кваса. А го взех с такова желание и си мислех, че всички като мен ще искат да го направят. Дано да е за добро!татянаnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2633070735455730360.post-72798394526067610412014-04-17T19:13:48.900+03:002014-04-17T19:13:48.900+03:00Здравейте, утре ще имам квас за раздаване от София...Здравейте, утре ще имам квас за раздаване от София съм, който има желание може да ми пише kris4e@abv.bgAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2633070735455730360.post-27096054672886204602014-04-16T10:42:28.099+03:002014-04-16T10:42:28.099+03:00Така е Танче, беше много вкусно. Поздрави!Така е Танче, беше много вкусно. Поздрави!Таняhttps://www.blogger.com/profile/18327329378898710576noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2633070735455730360.post-27069612214063135552014-04-15T18:31:46.055+03:002014-04-15T18:31:46.055+03:00Много интересна история, Танче! :) Ако се спази то...Много интересна история, Танче! :) Ако се спази този обичай, със сигурност ще има някаква магия във вкуса! Във всеки случай, резултатът изглежда много вкусно! :)Тикиhttp://www.cookingtiki.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2633070735455730360.post-25565243606632958152014-04-15T11:26:27.830+03:002014-04-15T11:26:27.830+03:00Благодаря, Катюша!Благодаря, Катюша!Таняhttps://www.blogger.com/profile/18327329378898710576noreply@blogger.com