250 гр. маскарпоне ( използвах на Lidl)
1 ч.ч пълномаслен кокос
100 гр. бял шоколад
пудра захар на вкус
допълнително кокос за овалване
Разбърквате маскарпонето и към него добавяте разтопения на водна баня бял шоколад. Разбърквате до еднородност и прибавяте кокосовите стърготини и пудра захар на вкус. Отново разбърквате и оставяте сместа за около 2 часа в хладилника да стегне. След това от нея оформяте малки топчета, които овалвате в кокос. Връщате в хладилника до поднасяне.
Танче, разкошни са! Да можех да си дръпна едничко само... Браво! :)
ОтговорИзтриванеА само да те попитам колко горе-долу бонбончета ти излязоха от тези продукти?
Поздрави и хубав ден от мен!
Гери, излизат между 25-28 бонбончета. Хубав ден и на теб!
ИзтриванеСъвършени са, Танче!
ОтговорИзтриванеБлагодаря ти, Веси!
ИзтриванеЧудесни са, Таничка :)
ОтговорИзтриванеПоздрави!
Прегръдки, Дани!
ИзтриванеСтрахотни са, Танче! Перфектна форма имат!
ОтговорИзтриванеПоздрави!
Мерси, Светле!
ИзтриванеПерфектни бонбони,Таничка,и на вид,и като състав много ми харесват,търкулни едно,две насам :) !
ОтговорИзтриванеРоси, по път са, чакай ги. Много си сладка. Усмихнат ден и на теб!
ИзтриванеИ аз ще се почерпя, толкова са изкусителни :)
ОтговорИзтриванеПоздрави, Танче!
Да ти е сладко, Таничка. Прекрасен ден!
ИзтриванеКато изваяни са, толкова прецизно оформени! Невероятни бонбони! Поздрави!
ОтговорИзтриванеБлагодаря ти, Кате. Прегръдки!
ИзтриванеВ последно време момчетата си гризкат пресен кокос ... ей така ... начупен и натурален. Това е един вариант с който мога да ги изненадам ... убедена съм че ще им хареса :) Чудесни бонбонки!
ОтговорИзтриванеПоздрави Таничка!
Дани, много мило. И аз ти благодаря. Хубав ден!
ИзтриванеСамо присъствието на кокоса бе достатъчен да ме вербуваш.....:)))Но ти безмилостно си направила и тези съблазнителни снимки.....:)))Поздрави за прекрасната рецепта,Танче!
ОтговорИзтриванеМиленче, много ти благодаря за хубавите думи. Прегръдки!
ИзтриванеМного нежни и ефирни си направила тези бонбони, Танче! Като балеринки са! Поздравления!
ОтговорИзтриванеМного си мила, Албенче. Благодаря ти. Поздрави!
ОтговорИзтриване