1 краставица
400 гр. кашкавалена извара
4 с.л цедено кисело мляко
3-4 с.л смлени орехи
сол на вкус
черен пипер на вкус
2-3 с.л зехтин
2 скилидки чесън
копър
магданоз
Настържете краставицата на едро ренде. Добавете всички други продукти и разбъркайте. Оставете за около един час да се обединят вкусовете и ароматите и сервирайте.
Чудна е, чудна! Много обичаме в къщи такива свежи разядки, леки, вкусни, страхотен избор на продукти! Поздрави и приятни почивни дни!
ОтговорИзтриванеБлагодаря ти, Кате! Целувки!
ИзтриванеТанче, това удоволствие е наистина много, много вкусно! Става и за мезе, и за филия, и за сос :) Едно от любимите в къщи, а вероятно и у вас бързо свършва :)
ОтговорИзтриванеПоздрави!
Албенче, наистина свършва бързо, а и си права, че има много приложения. Хубав ден ти желая!
ИзтриванеЛека и вкусна разядка с много приложение! :)
ОтговорИзтриванеПриятен ден!
Тили, радвам се да те видя тук. Благодаря ти! Прекрасен ден и на теб!
ИзтриванеТанче, чудесна разядка е това. :) Май е като "моята" родопска закуска, помниш ли? :)
ОтговорИзтриванеДа ви е сладко, намажи си залче и за мен. Прегръдки!
Гери, наистина е подобна, сега видях. Ще си намажа, проблем никакъв. Прекрасни празници ти желая!
ИзтриванеТанче, много обичам този вид разрядки. Най-добрият дип за чипсове или партита, а пък е домашно приготвен, което е винаги по-добрият вариант! Сърдечни поздрави, мила!
ОтговорИзтриванеТака е Люси, няма нищо по хубаво от домашната храна. Прегръдки и прекрасни празници!
ИзтриванеТова звучи много вкусно! На съм правила такава, но ще ми хареса! Докато имам достъп до вкусните краставици у нас, ще си направя! :) Прегръдки и усмивки, Танче! :)
ОтговорИзтриване