събота, 8 април 2017 г.

Салата с моркови, яйца и зелен лук










400 грама извара
3 моркова
3 с.л заквасена сметана
1 връзки зелен лук
2 яйца
сол  на вкус
1 скилидка чесън 

копър на вкус




       Сварете твърдо яйцата, обелете ги и настържете. Морковите  рендосайте на ситно, а зеленият лук нарежете. Намачкайте изварата с вилица, добавете морковите и заквасената сметана. Разбъркайте и сложете яйцата, копъра. нарязания на ситно чесън и половината от зеления лук. Овкусете със солта. Сервирайте салатата поръсена с останалия лук.

4 коментара:

  1. Танче,
    тази салата е чудесна за Великден.Много интересна и много вкусна.Толкова много яйца остават по празниците и винаги ги влагам в салати.
    Поздрави !

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ели, наистина е чудесна идея за влагане на останалите великденски яйца. Поздрави!

      Изтриване
  2. Отговори
    1. Веси, ще се радвам ако пробваш и ти хареса. Прегръдки!

      Изтриване