Обичам магданоз, а поднесен по формата на такъв пастет го обожавам. По този начин и децата много го харесват. Не добавям чесън, защото искам да усещам чистия и свеж аромат на тази подправка. Ако не сте пробвали ви го препоръчвам, ще останете доволни от вкуса.
2малки връзки или една голяма магданоз
2 с.л заквасена сметана
220-300 гр. извара ( с гладка структура)
2 с.л зехтин
сол на вкус
Нарязвате магданоза и прибавяте сметаната и изварата. Пасирате сместа и овкусявате със зехтина и солта.
Бързо, лесно вкусно! Колко ли препечени филийки бих могла да изям с този неустоим пастет! Поздрави и хубави есенни дни :)
ОтговорИзтриванеМного се радвам да те видя тук, Пламена! А за препечените филийки си много права. Хубав ден и на теб!
ИзтриванеТанче, много вкусна идея, че и полезна! И щом си успяла да накараш малчугани да заобичат магданоз, значи това е рецептата. :)
ОтговорИзтриванеПоздрави и хубава вечер! :)
Така е, Гери! Благодаря ти и успешен ден, мила!
ИзтриванеНе съм правила такъв пастет, но изглежда много свеж и вкусен! Чудесна идея! Поздрави!
ОтговорИзтриванеБлагодаря ти, Кате! Надявам се да го пробваш. Хубав ден!
ИзтриванеТаня, рецептата е супер, благодаря за споделеното! Задължително ще се опита, обичам такива пастети! Поздрави и хубави почивни дни!
ОтговорИзтриванеМари, давай смело, сигурна съм, че ще ти допадне. Прекрасен ден и на теб!
ИзтриванеНеустоимо предложение, което побързах и си направих! Ммммм... много ми хареса!!!
ОтговорИзтриванеБлагодаря за идеята, Таня!
:):):)
Много се радвам, че ти е харесал. Думите написани от теб са балсам за душата ми. Искрени благодарности за доверието и пъстър есенен ден ти желая!
Изтриване