четвъртък, 10 октомври 2013 г.

Питки Паркър с праз

            След като Роси ги пусна и обиколиха не един блог, дойде време и аз да ги пусна. Смело мога да кажа, че това е най сполучливото и вкусно тесто. Бъдете сигурни, че ако останат за следващия ден, са толкова меки, колкото и когато ги изкарате от фурната. А хубавото е, че може да ги направите с плънка според вашите вкусове. Роси, искрени благодарности за рецептата.             Рецепта, няма да пиша, ще я намерите в блога на Роси. Не съм променяла нищо, следвала съм точно рецептата.           

9 коментара:

 1. Така ми се иска да си хапна и аз такива питчици... Неустоими! :)
  Задължително ще ги направя при първа възможност! :)
  Поздрави, Танче и усмихнат ден! :)

  ОтговорИзтриване
 2. Танче, тези питчици наистина са страхотни, вкъщи много ги уважават :) Но с праз не съм се сещала да ги направя - мерси за идеята.
  Хубав, топъл, слънчев есенен ден!

  ОтговорИзтриване
 3. Таничка, страшно апетитни са се получили! :)
  Поздрави и хубав ден!

  ОтговорИзтриване
 4. Тъкмо щях да кажа, че ми звучат познато :) тези Паркър питки е крайно време да направя и аз, особено и след това презентиране! Разкошни са, меки, пухкави и много апетитни! Поздрави, Таничка!

  ОтговорИзтриване
 5. Момичета, много ви благодаря за милите думи, радвам се, че ви харесват. Кате, не пропускай да ги пробваш,сигурна съм, че ще останеш очарована. Хубав ден ви желая, дами!

  ОтговорИзтриване
 6. Изглеждат великолепно, а съм сигурна, че са и невероятно вкусни!
  Пожелания за хубава вечер и прекрасен утрешен ден!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря ти, Лети! Радвам се да те видя тук, добре дошла. Прекрасен ден ти желая!

   Изтриване
 7. Танче,много се радвам,че и вие сте останали очаровани от рецептата на Тони!Това наистина е едно благодатно тесто и е страшно вкусно каквото и да сложиш в него,дори без нищо.Много добре са станали и твоите,така прецизно навитички,а и плънката е точно за сезона.Благодаря ти за доверието!Сърдечен поздрав и хубава неделя!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Роси, няма защо да ми благодариш, каквото и да съм направила по твоя рецепта винаги е било много сполучливо и вкусно, затова аз ти благодаря. Поздрави и хубав ден!

   Изтриване